divendres, 4 d’abril del 2008

Primer dia de rodatge

Dimarts passat vam sortir a gravar material necessari pel programa. La idea era anar al carrer, a algun lloc concorregut i recollir l'opinió de gent de totes les edats, sexes, ètnies, en fi, gent de tot tipus. En bona part ho vam aconseguir, no sense abans tenir alguns problemes tècnics amb les bateries de les càmeres, que no eren les que tocaven. Al centre de Cerdanyola vam poder comptar amb la col·laboració d'uns quants avis que passejàven per allà, o feien petar la xerrada als bancs.
Al principi va ser difícil fer entendre als avis el que volíem que féssin, els vam haver d'explicar la mecànica unes quantes vegades, i així i tot, alguns no ho van acabar d'agafar. Per sort, tenim bastant material gravat i podrem descartar algunes preses sense problema.

Després de Cerdanyola vam anar a gravar al campus de l'Autònoma, aprofitant tot el jovent que ja corre per allà i s'estira a l'herba a prendre el sol ara que arriba el bon temps. La cosa va anar molt bé i tenim material interessant.

Sembla mentida com de ràpid passa el temps quan es grava. Almenys vam poder fer tot el que ens havíem proposat en un principi, deixant de banda les parts dedicades a l'odi per un altre dia.

El proper dimarts ens dividirem en dos equips, un que sortirà a gravar més gent, deixant així llest les parts d'amor i odi d'entrevistes al carrer, i un altre equip que es quedarà a plató a preparar i gravar el set d'alguns plans tipus 'bodegó' que ens fan falta.

La cosa rutlla, però no ens hem d'adormir! Cadascú per la seva banda hem de minutar algunes pel·lícules, per quan sigui el dia de capturar, fer-ho en el menys temps possible, només així aconseguirem aprofitar el temps en les aules d'Avid.